Den norske vokalgruppen Pitsj skal få æren av å innvie vårt nye kunstsenter Nordover som konsertarena. Gruppen er kjente for sitt stilmessige spenn, innslag av humor og en vokal groove til å bli imponert av. 

Kvintetten Pitsj består av Anja Eline Skybakmoen, Anine Kruse Skatrud, Benedikte Kruse, Ida Roggen og Ane Carmen Roggen. I landskapet av vokalgrupper har Pitsj har gjort seg bemerket med finstemte og kammermusikalske tolkninger av viseskatter, standardlåter og eget materiale. Ensemblet kombinerer musikalsk lekenhet med sterk tekstformidling.

Pitsj’ reise startet for alvor i 2006 da gruppa fikk stor oppmerksomhet for debutalbumet som ble spilt inn i The Real Groups studio i Stockholm, gikk til topps på Norsktoppen og kom til finalen i NRKs program Kjempesjansen. Siden har gruppa gitt ut 2 album og flere EP-er, og medvirket på en rekke innspillinger og musikalske samarbeid, og turnert i Europa, Asia og Latin-Amerika. Pitsj har vært i Longyearbyen flere ganger tidligere når de har gjestet Telenorkonserten. Nå gleder de seg til å komme tilbake.

“Du skal lete lenge etter vakrere og mer stemningsfullt musikalsk følge.. “ Romerikes Blad om Pitsj´ vinteralbum SNØ.

Pitsj skal holde konsert på Nordover lørdag 4. februar kl. 13:30.

Pitsj. Foto: Leikny Havik Skjærseth