Lørdag kveld entrer Moon Hooch Kulturhuset. Dette er et band man ikke bør gå glipp av. Gjetord gikk etter Brooklyn-trioen overrumplet publikum og musikkbransje i Oslo og Bergen fullstendig og blåste hele gjengen overende. En times tid senere gikk alle hjem, svette, glade og med verkende dansetær, uten at noen helt skjønte hva som hadde skjedd. Gutta selv gleder seg stort til å komme til Svalbard. De er så gira at de skal spille inn hele konserten live.

Moon Hooch sin primitive og 100 prosent dansbare musikk utfordrer alle sjangerdefinisjoner. Vi snakker et brygg sterkt inspirert av elektropop, dance og dubstep – bare med saksofoner og et trommesett, og av og til en synth eller to. Musikknyheter.no, som refererte til dette som kanskje tidenes beste booking på Nattjazz, hadde dette å si om konserten: «Fra de går på scenen stiger stemningen i taket, og de har ikke spilt i mange minutter før folk begynner å danse. Det er ikke veldig ofte det skjer på jazzkonserter, men her danses det altså helt vilt.»

På Polarjazz får du mulighet til å oppleve Moon Hooch live. Ikke gå glipp av mulighet til å bli revet med i dette magiske møtet mellom akustisk og elektronisk musikk.

Moon Hooch.