Fredagsjazz på Svalbard Bryggeri! Maj7kameratene bestående av Andreas Hegermann Riis, Bryggerimester, sanger og trubadur og Mona Dahl, Kulturskoleleder, sanger og humorist byr på en lun og morsom kveld på Bryggeriet. Med skjevt blikk på det meste tar de deg med inn i sitt helt eget univers. De er dyktige, morsomme og behagelige, og i tillegg er de fine å hvile øynene på. Se frem mot lavere puls, alt de tar i blir til god stemning, som oftest i moll.

Dette blir en tilbakelent konsert med gode sanger, humor, og morsomme betraktninger. Hegermann Riis og Dahl spiller til vanlig i humorbandet Mollkameratene. Det største og mest etablerte bandet på Svalbard. De har konserter både innaskjærs og utaskjærs og er en gjeng med drivende dyktige musikere.

Andreas Hegermann Riis er en dyktig gitarist og innehar en av Norges beste stemmer. Han kan gjøre enhver kvinne, og mann myk i både ledd og kinnben. Mona Dahl er artist, sanger og fremfører alt med nerve. Hun viser en genuin tekstforståelse, hun kjenner hva teksten betyr, og er i stand til å formidle den. Hun er også kjent for sin humor, sitt enda skjevere blikk og sine ironiske kommentarer om samtiden, omgivelsene og folket hun er en del av.

Vi kan se fram til en herlig konsert på Svalbard Bryggeri fredag 3. februar kl 16.

Andreas og Mona.