Nordvendt, europeisk, åpent, stort, personlig og melankolsk er ord som kan knyttes til Kari Bremnes sin musikk. Bremnes har skrevet sanger i over 20 år og gitt ut 15 soloalbum. Hele tiden med en nærhet til folk og livsskjebner. Hun har i dag et større publikum enn noen gang, med et stort konsertpublikum i flere land og et platepublikum over hele verden. 

Kari spiller som oftest med bandet sitt, men innimellom gjør hun noen få, eksklusive konserter i duoformat med Bengt Hanssen på tangenter. Hanssen er også produsent for Karis utgivelser. I duoen ønsker vi å ivareta mye av det dynamiske spennet i musikken, selv om vi bare er to på scenen, sier Kari. Ved hjelp av et ganske omfattende keyboardoppsett gir vi publikum en større lydverden enn i et klassisk duoformat. Det tror vi både sangene og konsertene har godt av. I  tillegg til Kari og Bengt er lydmann Geir Østensjø en sentral medmusikant i besetningen. På denne konserten vil publikum få høre et bredt utvalg av sanger fra hele katalogen hennes.

Kari Bremnes Duo går på scenen lørdag. Sammen med Espen Berg Trio og Katarina Barruk blir det en fest av en trippelkonsert lørdag kveld i Longyearbyen Kulturhus. 

Kari Bremnes.