Harr og Hartberg består av skuespiller Thorbjørn Harr og Aslak Hartberg fra Klovner i kamp. I 2015 debuterte de med jazzplaten «Døden er dårlig gjort». Siden da har de gitt ut to plater til og spilt på jazzfestivaler og jazzklubber over hele landet. 

Selv om Aslak Hartberg er mest kjent som rapper i Klovner i kamp, har han hovedfag i jazzmusikk, og har spilt kontrabass i bandet til Jon Eberson, gitt ut plater med Bugge Wesseltoft og var bassist i Shining på deres tre første plater. Han er også prisvinnende filmkomponist og har blant annet skrevet all musikken til NRK suksessen Heimebane.

Thorbjørn Harr har også holdt på med jazz mesteparten av sitt liv, både som vokalist og som saksofonist. De siste årene har han blant annet spilt i «Vikings»,  i Paul Greengrass sin Netflix film om 22 juli, hovedrollen i serien Kielergata, og mot selveste Julianne Moore i «Bel Canto».

I ryggen har de et stjernelag av jazzmusikere. Til konserten på Svalbard tar de med seg Frode Have Eggum, Sjur Miljeteig og Jørn Øien.

Konserten holdes på Gruvelageret lørdag 4. februar kl. 17:00.

Harr og Hartberg.