Denne konserten er utsatt til Solfestuka i mars. Vi kommer tilbake med dato og klokkeslett, samt når billettsalget til denne konserten starter igjen. Allerede kjøpte billetter kan benyttes eller refunderes. Ved refusjon, send en epost til polarjazz@gmail.com, så refunderer vi.

 

«Er Cocktail Slippers Norges beste rockeband om dagen? Det har vi hevdet opp til flere ganger i det siste» Ballade
«The true heart of rock & roll», er Cocktail Slippers blitt kalt. Etter 20 år fremstår de bedre enn noen gang.»
Klassekampen
«The secret to the success for The Cocktail Slippers is their passion for music and their solid roots in rock’n roll and inspiration from the 60’s. That keeps the band fresh – always!»
Steven van Zandt aka Little Steven

En av Norges mest unike rockeband har holdt det gående i 20 år – og har ingen planer om å legge inn årene. I september slapp de sitt femte album («Shout it out load», co-produsert av Steven van Zandt) og i februar kommer de til Polarjazz for å rocke Longyearbyen!

Cocktail Slippers leverer 100% på scenen og at det er komplett umulig ikke å la seg dra med inn i bandets melodiøse rocke-univers, fra det første gitar-riff! Bandet har bestandig hatt rykte på seg for å være et forrykende liveband med sing-a-long stadion-rockelåter og ville, visuelle sceneantrekk, og er et av få band som slipper unna med å stjele så og si alle rockeklisjeer som finnes. Det vi alle trenger nå – etter over et år med unntakstilstander – er litt gla’rock som får det til å kile i magen og krible i dansefoten.

Gjennom de siste to tiår har bandet vært radiolistet på flere kontinenter, gjestet en rekke TV-programmer og var bl.a. sterkt representert i den populære Netflix-serien Lilyhammer.

Cocktail Slippers har aldri vært spesielt opptatt av sjanger eller janteloven for den saks skyld. Drivkraften har alltid vært gleden ved å lage musikk og spille konserter. Cocktail Slippers har alltid laget låter de selv digger, uten noen bekymring for hva anmeldere eller rockepoliti måtte mene.

Etter å ha fanget øret til Steven Van Zandt på 2000-tallet – interessant nok, flere år før skuespilleren, artisten og impresarioen skulle spille hovedrollen i Netflix-serien Lilyhammer, dro Cocktail Slippers på hans invitasjon til New York og leverte et brennende sett på Underground Garage Festival med Iggy & The Stooges, The Strokes og Bo Diddley. Resten er historie.

Cocktail Slippers består av:
Silje Hope (aka Hope): vokal
Stine Bendiksen (aka Rocket Queen): gitar og kor
Astrid Waller (aka Sugar Cane): bass og kor
Sara Andersson (aka Vega): gitar og kor
Ann Kristin Gåsbakk (aka Miss A-OK): trommer og kor

Les mer og hør her: https://www.cocktailslippers.com/

Coctail Slippers
Coctail Slippers!