Nært og tett på flygelet. Bertine Zetlitz og Bugge Wesseltoft inntar scenen sammen der de dykker inn i Bertine Zetlitz’ skattekiste av låter.  

Bertine Zetlitz er en av Norges mest suksessrike musikere. Hennes innovative stil både visuelt og som låtskriver har gitt henne fire Spellemannpriser – og hyllest blant såvel kritikere som publikum, og ikke minst har hun solgt hundretusner med album både i inn og utland. Bertine blir ansett som elektro-pop pionér, og får gjennom sin opptreden publikum til å danse, – men også lytte til ballader som treffer deg midt I hjertet.

Sammen med Bugge Wesseltoft, jazzpianist og èn av våre fremste jazzmusikere, inntar Bertine Zetlitz Longyearbyen under Polarjazz 2023 med flere gode låter. Fra debutalbumet Morbid Late Night Show der de samarbeidet for første gang i 1999, og hele veien til hennes norskspråklige og kritikerroste album «Tikamp”. Sanger som “Adore Me”, “Fate”, “Twisted Little Star”, og “På kanten” treffer deg midt i hjertet og i en ny musikalsk setting med Bugge Wesseltoft ved flygelet. 

Konserten holdes på Kulturhuset søndag 5. februar kl 19.

Bertine Zetlitz og Bugge Wesseltoft. Foto: Agnete Brun